logo
Echte authentieke Italiaanse smaken en geuren staan centraal in ons Italiaanse streetfood.
+31 (0)6 12033396
+31 (0)6 46388204
[email protected]
Stenen brug 9, 6372AP Landgraaf
Zoeken
 

La Dolce Vita

Trouwplannen en hulp nodig?

La Dolce Vita

Met veel liefde en oog voor detail verzorgt O’tenti’C, de organisatie en styling van bruiloften op locaties in Zuid Limburg.
Wij werken samen met een aantal prachtige locaties in Zuid Limburg, deze zijn onderaan de pagina te vinden. Stretch tenten hebben wij tot onze beschikking en ook de aankleding kunnen wij voor onze rekening nemen.

Twijfel niet en neem contact met ons op.
Saluti Anya, Tessa & Loes
Het ultieme LA DOLCE VITA gevoel!

Trouwplannen en hulp nodig?

Neem contact op
La Dolce Vita

Toffe locaties in Zuid Limburg

Hieronder vindt u enkele mooie locaties in Zuid Limburg die zeker de moeite waar zijn om te bezoeken.

BOHÉMIEN & AUTHENTIEK

Aan de Meule

U kijkt uit over de speelweide en het uitzicht reikt tot aan Schimmert. Het is een mooie locatie om uw bedrijfsfeest of trouwfeest te houden. Dit kan in onze zalen, maar ook buiten op ons prachtige achter-terras. Het wordt gegarandeerd een onvergetelijk feest samen met het overheerlijke food van O’tenti’C !

UNIEK & ROMANTISCH

Het Sibberhuuske

Op een steenworp afstand van Maastricht ligt het kasteel ‘Sibberhuuske’. Gelegen op de top van het plateau van Margraten in de Limburgse Heuvels, het zuidelijkste deel van Nederland. Ervaar de rust en stilte in een unieke atmosfeer. Verwen uzelf met een van de twee luxe appartementen in de kasteelhoeve. Alle kamers zijn stijlvol ingericht en bieden een geweldig uitzicht over de omliggende velden en de binnenplaats. Ervaar het leven op een kasteel in Limburg, genietend van een ontspannen, intieme en romantische sfeer.

NTIEM & BOURGONDISCH

‘t Bieëmerhofke

Midden in het Limburgse Heuvelland, op loopafstand van Valkenburg aan de Geul, vindt u aan de rand van het dorpje Sibbe, onze prachtig verbouwde boerderij. Deze hebben wij eind jaren negentig gekocht en beetje bij beetje gemaakt tot wat het nu is: een sfeervolle groepsaccomodatie en nostalgische feestzaal.