logo
Echte authentieke Italiaanse smaken en geuren staan centraal in ons Italiaanse streetfood.
+31 (0)6 12033396
+31 (0)6 46388204
[email protected]
Stenen brug 9, 6372AP Landgraaf
Zoeken
 

Pizza op locatie Haelen

Pizza op locatie Haelen

Bent u op zoek naar een origineel idee voor uw feesten en gelegenheden? Maak dan nu kennis met pizza op locatie van Bellomo! In Haelen kunnen wij de catering van uw feest compleet maken, met onze gezellige pizzawagen! U en uw gasten kunnen genieten van verschillende smaken pizza’s, smaken worden vooraf in overleg bepaald. In Haelen zorgt Bellomo voor het meest authentieke Italiaanse gevoel. Goditi la vita! (Geniet van het leven!)
pizza3

Wat is pizza op locatie?

Bij pizza op locatie komen we met onze authentieke gezellige pizzawagen tot aan uw huis of tuin, en bereiden we ter plaatse gedurende 1 à 2 uur, drie verschillende soorten pizza’s (margherita/salami/tonno) afhankelijk van het aantal personen. Uiteraard is het mogelijk om andere of meerdere smaken voor te bereiden, dit gebeurt in overleg met u. Wij hebben alleen stroom nodig voor onze pizzawagen en u kunt de hele middag of avond genieten!

Een goede pizza herken je uit duizenden. De bloemsoort, de manier waarop het deeg wordt uitgerold, de temperatuur van de oven, speelt een belangrijke rol in het maken van uw overheerlijke pizza’s. Bij Bellomo bent u aan het goede adres voor de beste pizza’s! Doordat onze roots in Bella Italia liggen, kunnen wij u verrassen met onze overheerlijke Italiaanse smaak en zult u ongeëvenaard genieten van uw pizza’s!

Wat doet Bellomo nog meer?

Naast pizza op locatie, wat een prachtig concept is voor feesten en gelegenheden, heeft Bellomo u nog meer te bieden. We verzorgen namelijk ook exclusieve, uitgebreide antipasti en tapas, maar ook complete Italiaanse maaltijden.
U proeft de echte Italiaanse keuken en waant u met onze authentieke smaken in het schitterende Italië. Laat u verrassen!
pizza2

Meer informatie

Loopt u het water al in de mond? En hebben wij uw belangstelling gewekt voor onze pizza op locatie of één van onze andere diensten? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte!
U kunt via onze site snel een eenvoudig, ons contactformulier invullen, wij nemen vervolgens contact met u op. Kijk op www.bellomo.nl/contact. Indien u liever meteen telefonisch contact met ons wilt opnemen, vindt u onze contactgegevens op dezelfde pagina.

Wilt u meer informatie over wat Bellomo u nog meer te bieden heeft? Neem dan gerust een kijkje op onze website www.bellomo.nl.